Fietstocht door Bangkok

Bangkok is een prachtige stad in Thailand. Deze hoofdstad is een miljoenenstad waar vele mensen jaarlijks naar afreizen, omdat er ontzettend veel te zien valt. Niet alleen heeft Thailand een mooie en interessante cultuur, maar Bangkok zelf is ook een stad waar veel te beleven valt. Er zijn vele uitgaansgelegenheden, de hoge wolkenkrabbers zijn behoorlijk indrukwekkend, de stad heeft ontzettend veel restaurantjes waar je van echt Thais eten kunt genieten én natuurlijk is de omgeving van Bangkok prachtig. Er zijn vele manieren om deze mooie stad te ontdekken. Natuurlijk kan je de stad te voet bekijken en kan je waar nodig gebruik maken van het openbaar vervoer, maar er is een manier die het bekijken van de stad nóg leuker maakt. Heb je wel eens gehoord van een fietstocht door Bangkok?

 

Fietsen in Bangkok

In Bangkok worden er diverse fietstochten georganiseerd om zo de stad beter te leren kennen. Het huren van een fiets in Bangkok is niet moeilijk, zeker niet als je meedoet aan een georganiseerde fietstocht waarbij je automatisch een fiets krijgt toegewezen. Als je een fiets huurt in Bangkok hoef je niet op eigen houtje de stad door te fietsen. Er worden fietstochten georganiseerd waarbij je begeleid wordt door een Nederlandse gids. Je ontdekt zo niet alleen op een sportieve manier de stad, maar je krijgt ook allerlei interessante informatie over de stad te horen van de gids én je ontdekt plekjes waar je niet was gekomen als je de stad te voet was gaan ontdekken. Covankessel is de plek voor fietstochten in Thailand.

 

Een fietstocht in Bangkok boeken

Als je bedacht hebt dat je graag een fietstocht in Bangkok wil boeken, kan je een kijkje nemen op de deze site. Hier vind je meer informatie over het fietsen in Bangkok met een georganiseerde fietstocht. Ook zijn er websites waar je kunt vinden welke Nederlandse organisaties er fietstochten organiseren door Bangkok heen.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *