Fietsen in Spanje

Gids voor fietsreizigers
188 pagina’s, met kleurenfoto’s
ISBN 90-801076-4-6
Prijs: Van €14,75 voor € 7,00 exclusief verzendkosten

Spanje is duidelijk meer dan lol aan de Costa del Sol en Friet van Piet. De fiets is een uitstekend vervoermiddel om onbekend Spanje te leren kennen. Nietig voel je je als een klein fietsertje in het ruige hooggebergte. Je geniet van de zee van ruimte, op een golvende vlakte, met af en toe een grillige olijfboom. Net als Don Quijote zie je de molens langzaam op je af komen in het immense landschap van de Meseta. Met een beetje fantasie zijn het echt reuzen.

De gids FIETSEN IN SPANJE geeft tal van mogelijkheden voor een schitterende fietstocht door dit veelzijdige land met een schat aan natuurschoon, een rijke geschiedenis en temperamentvolle inwoners.
FIETSEN IN SPANJE besteedt uitgebreid aandacht aan een goede voorbereiding en geeft antwoord op veel vragen die fietsende reizigers onderweg kunnen tegenkomen. Met informatie over de fiets mee in treinen en bussen, de juiste verzekeringen, Spaanse fietsclubs, gezondheid, veiligheid en vooral veel fraaie fietsgebieden. Zowel bergachtige streken, almede gemakkelijk gebieden komen aan bod.

De fietsgids “Fietsen in Spanje” bestellen